MiD (3) og Lars Larsen: om midlertidige Ikke-flytbare forhindringer

MiD (3) og Lars Larsen: om midlertidige Ikke-flytbare forhindringer

MiD (3) og Lars Larsen: om midlertidige Ikke-flytbare forhindringer

Bold under trailerlift med TV-kamera På 15. hul var en af Thomas Bjørn's medslagspilleres bold endt under en opstillet trailer med TV-kamera. Situationen udspilledes sig udenfor tilskuernes hørevidde, men der foregik tydeligvis en længere diskussion spillerene

Read More
Slag fra forkert green –  No(h) Go!

Slag fra forkert green – No(h) Go!

Man må undre sig og spørge sig selv, om det er en tilfældighed, at de seneste ugers ret så bemærkelsesværdige overtrædelser af reglerne, er begået af tourspillere fra Fjernøsten. Først trampede sydkoreanske LPGA-spiller Ahn Sun-Ju sig

Read More
Højspændt status – ikke-flytbare forhindringer (2)

Højspændt status – ikke-flytbare forhindringer (2)

Læg mærke til højspændingsledningerne i baggrunden af billedet.   Flere huller på Himmerland krydses af højspændingsledninger - bl.a. på 13.hul, hvor tee ligger meget højt. Ledninger er ikke-flytbare forhindringer. TV opfangede, at Bradley Dredge's drive ramte ledningerne.

Read More
Made in Denmark: Jernhårdt drop!

Made in Denmark: Jernhårdt drop!

Uheldige prøvelser Det er ikke lang tid siden Justin Rose indkasserede et straffeslag, da han slog en tørn op under et prøvesving et par meter bag bolden. Tørven røg fremad og ramte bolden, der flyttede sig. Morten

Read More
Made in Denmark: en “ikke-flytbar” kæmpesucces – med flytbare og ikke-flytbare forhindringer (1)

Made in Denmark: en “ikke-flytbar” kæmpesucces – med flytbare og ikke-flytbare forhindringer (1)

Golf-Reglen på plads på Made in Denmark Golf-Reglen's udsendte medarbejder besøgte MiD under lørdagens runde. Scenerierne og stemningen under turneringen var - som mange har udtalt og beskrevet - helt fantastisk - til et nærmest distraherende

Read More
Sydkoreanske (woman) Ahn Sun-Ju: “I didn’t know about the rule”! (ikke ham på billedet!)

Sydkoreanske (woman) Ahn Sun-Ju: “I didn’t know about the rule”! (ikke ham på billedet!)

Det forekommer helt ubegribeligt, når verdensranglistens topspillere ikke kender de absolut simpleste regler, men Sydkoreanske Ahn Sun-Ju blev idømt 2 straffeslag i Women’s British Open for nogle uger siden, fordi hun i greenside-bunkeren på 18.hul  -

Read More
Fod på sagerne

Fod på sagerne

  Spillerens bold er i bunkeren. For at spille den mod hullet kræves en lidt akavet stance med den ene fod i bunkeren, den anden fod udenfor.     Spilleren er fokuseret på hullet og da han træder ned

Read More
Nedsunken hulprop

Nedsunken hulprop

Sommerens heftige regnskyl kan være årsag til, at gamle hulpropper synker eller popper op.       Det nedsunkne hul er på spillerens puttelinje --> Kan spilleren opnå lempelse og placere bolden på nærmeste punkt – ikke nærmere flaget –

Read More
Ny lovende droppemulighed?

Ny lovende droppemulighed?

Lad dig ikke overbevise -  -  af bemærkningen: "Jamen, det er en ny regel!" G-R fik en henvendelse fra SA , der var vendt hjem fra en matchtur i det sydlige udland. En medslagspiller MR sendte sin bold

Read More
Ny “Decisions” med 180 graders kompasvending!

Ny “Decisions” med 180 graders kompasvending!

  Decisions 2014-2015 er udkommet, så det er tid for regelnørderne at få den sat på julegavelisten. Vi har endnu ikke gennemgå ændringerne mere detaljeret, men udsender kommentarer til ændringerne i den nærmest kommende tid. R&A har offentliggjort

Read More