Golf-reglen

MiD (3) og Lars Larsen: om midlertidige Ikke-flytbare forhindringer

📁 Indspil & Udspil 🕔04.september 2014

fotovogn flyt

Bold under trailerlift med TV-kamera

På 15. hul var en af Thomas Bjørn’s medslagspilleres bold endt under en opstillet trailer med TV-kamera. Situationen udspilledes sig udenfor tilskuernes hørevidde, men der foregik tydeligvis en længere diskussion spillerene imellem om, hvorvidt bolden måtte droppes fri af den nærmest permanent placerede forhindring eller traileren skulle flyttes.

“Var der tale om en flytbar forhindring? eller en midlertidig ikke-flytbar forhindring?”

Diskussionen fortsatte nogle minutter efter en dommers ankomst til stedet.

Resultatet blev “dømt” flytbar forhindring. Kameramanden måtte derfor forlade sin post og flytte det mobile “TV-tårn”, så bolden kunne spilles.

 

Lars Larsen: om mulige tilskuertribuner (“Midlertidige ikke-flytbare forhindringer”): “De er jo grimme!”

Bortset fra den centrale teltby var kun nogle spredte toilettrailere og boder med forfriskninger på selve banen .  Tilskuerne observerede spillet fra de mange skråningerne omkring greens og langs hullerne. Kun nogle få steder var udsigten til fairways begrænset, men det blev opvejet af forholdene andre steder på anlægget. Ved 9. green, omkring 10.hul og 16. green var oplevelsen af naturlige amfibieteatre fascinerende.

Antallet af tilskuere oversteg forventningerne. I et TV-interview efter turneringens afslutning blev Lars Larsen spurgt, om der ville blive opstillet tilskuertribuner til næste år, så antallet af tilskuerer kunne øges (bemærk P-pladsen i baggrunden: der var fyldt godt op på markerne)

Det var Lars Larsen tydeligvis ikke umiddelbart indstillet på. Svaret kom prompte og klart: “Nej. De er jo grimme!”. Efter hans opfattelse er der mange muligheder for at udvide adgangen til de naturlige skråninger langs flere af hullerne.

Lad os håbe, at  Lars Larsen holder fast ved, at vi ikke skal se tribuner i fremtiden og hermed lykønske hele organisationen bag Made In Denmark med et fantastisk stykke arbejde. Vi glæder os allerede til næste år.

 

 

 

Similar Articles

HCP-regulering i “flagmatch”

HCP-regulering i “flagmatch”

Der dukkede et spørgsmål op på Facebook omkring d. 01.august:1) Er scoren i en flagmatch tællende, når bolden samles op

Read More