Golf-reglen

Up-date: G-R’s golf-verden er i 3D og i farver

📁 G-R BackTee 🕔01.november 2014

Gennem de første knap tre år har Golf-Reglen publiceret knap 70 indlæg, heraf adskillige med særskilte, illustrerede situationsbeskrivelser, opslag til klubben (bl.a. serien ©Regelmæssig Rundt) plus en række indlæg om de nye golfregler fra januar 2012, AFgørelser fra januar 2014 og de nye handicapregler fra juli 2012.

mand målerVerden er 3-dimensionel, i farver og med lyd!

 Golf-Reglen anvendes af spillere og regeludvalg især som reference.

Frem mod januar 2015 tilpasses opdelingen af emner, så den passer med brugen. Der lægges stadig vægt på anvendelse af illustrationer i tillæg til teksten.  Golfreglernes mere end 100 sider er mere end rigelig tekst at hold styr på, men reglerne tager nok ikke skade af nogle ekstra illustrationer!

En oversigt over indholdet til den ændrede opdeling.

  • G-R’s Back Tee: kontakt, G-R’s målsætning,
  • G-R / Downloads: regelmateriale til spiller / klubber (serien ”Regelmæssig Rundt”, Golf-Reglen’s Regelshow, m.v).
  • Udspil & Indspil: Redaktionelle indlæg og kommentarer, bearbejdede Spørgsmål & Svar. Når indlæg publiceres vil der være plads til kommentarer på siden. Efter nogen tid fjernes kommentarboksen for at give plads til flere indlæg på siden.
  • On-Course: Det, som foregår under spil på banen. Chip-in: små regeltips, Situationsbeskrivelser (med stikordsregister) med forslag til, hvordan du kommer videre opbygges løbende og forventes helt klar sæsonen 2015
  • Set & Sket: Alt det som er sket – som først kommer frem – Off-Course – på 19.hul eller flere dage senere. Alt det vi hører om eller ser, men ikke kan ændre!., Birdie-Quizz & Bogey Quizzer / hovedbrud & regelbrud – hvor svarene kan findes i regelbogen eller Decisions/Afgørelser. Short-Game: korte spørgsmål/svar.
  • Regler / Afgørelser: Information fra officielle kilder (DGU, R&A, USGA m.fl.) med kommentarer
  • Handicap – admin.:  Information om EGA handicapsystemet, beregningsmodeller til CBA og AHR, samt spørgsmål & svar.

 Vi håber, at du bliver tilfreds med den nye udgave af Golf-Reglen, glæder os til dine kommentarer, ideer og regelmæssige indspil.

Er du interesseret i regler –  har du mod på at berette om dine erfaringer med golfreglerne i din verden?  Og har du måske lyst til at være med til at redigere, lave forslag og indlæg til Golf-Reglen, så skriv til golf-reglen@live.dk

10.09.2014  /  PT

 

Similar Articles

G-R / Initiativet  /  Back-spin

G-R / Initiativet / Back-spin

Golf-Reglen startede 01. januar 2012 som det første og (stadig det eneste danske) forum, der udelukkende beskæftiger sig golf- og

Read More