Golf-reglen

Golfrejsen og Handicapregulering

📁 Regler & Hcp 🕔13.februar 2015

Er det muligt at blive handicapreguleret på vinterens golftur til syden?

Antalya-score insertJa – Det er tilladt at spille EDS-runder på samme måde som i Danmark, dvs 2 x per kalenderuge (mandag-søndag).

EGA-reglerne 3.8.3:  EDS kan spilles på alle danske baner, der er godkendt til handicapregulering og udenlandske baner, hvor der foreligger enten Course Rating og Slope eller SSS ((Standard Scratch Score)

 

EGA-reglerne 3.6.1 / ….B: En tællende EDS-score er en score, spillet over 9/18 huller efter reglerne for EDS (Ekstra Dags Score) af en spiller med handicap 4,5-36,0 og under handicapbetingelser.

Scorekortet skal med hjem!

Scorekortet skal naturligvis være ført og udfyldt på behørig vis.  Der kan ikke foretages selvindtastning af scorer fra udenlandske baner. Scorekortet skal bringes med hjem og afleveres i hjemmeklubben.

Det er ikke altid, at den udenlandske klubs rating kan findes på dens hjemmeside. Det er en god idé – og et hensyn til sekretæren i din hjemmeklub – at få udleveret en kopi af den udenlandske klubs rating (CR-Slope eller SSS) og aflevere den hjemme sammen med scorekortet.

Ha´en rigtig god tur.

Similar Articles

Golf-Reglen’s Regelshows 2018

Golf-Reglen’s Regelshows 2018

G-R's Regelshows: "REGELmæssig Rundt"  og  "Regler & Begreber" --- udsendes frit for 6. år i træk!! REGELmæssig Rundt er helaftens-showet for klubgolferne. Regler

Read More