Golf-reglen

Wood og Sand

📁 Set & Sket 🕔12.October 2014

DSC03113

Så skete det så sandelig igen …..  en tourspiller overtræder en almindelig regel!

På afslutningsdagen af Dunhill Championship for et par uger siden måtte englænderen Chris Wood tillægge to straffeslag til sin score efter han blev konfronteret med, at han tidligere på runden havde overtrådt reglerne.
På første hul havde han børstet sand væk foran bolden på forgreen – og det er ikke tilladt.

Definitionen på Løse Naturgenstande lyder: ”Sand og løs jord er Løse Naturgenstand på green, men ikke andre steder” – eller med andre ord: sand og løs jord må børstes væk fra puttelinjen, men ikke fra foregreen.

Da Chris Wood blev gjort opmærksom på overtrædelsen, var han i delt føring.  Med to straffeslag kom en mulig sejr pludselig på noget større afstand.